Intrebari Frecvente

Va rugam sa verificati cu atentie casuta dumneavostra de e-mail, posibil sa-l regasiti chiar si in “SPAM”, daca tot nu ati gasit numarul, va rugam sa ne apelati.
Toate produsele noastre au preturi tehnice,de producator, preturi reale, fara strategii de marketing, fara ambalari pompoase,fara preturi procentuale etc…
Pretul, orice ambalaj in plus, trebuie prevazut in costul produselor, doriti acest lucru ?Daca da, va rugam sa ne contactati la contact@magazin112.ro in privinta acestui lucru si promitem ca, coletul dvs, va fi unul special.
Putem sa-ti schimbam marimea produsului fara probleme.Acest lucru va dura aproximativ 5 zile lucratoare.ATENTIE daca produsul dvs este personalizat, el NU se poate returna, conform OUG Nr. 34/2014, articolul 16 , litera “c”:

Exceptări de la dreptul de retragereSunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

Daca din greseala am expediat un colet gresit, ne cerem scuze si va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact, completand toate datele, ID-ul comenzii ( numarul de comanda ) si ce produs eronat a fost in colet.