Cum Cumpar?

1. Inregistreaza-te sau Autentifica-te

Selecteaza butonul Contul meu din partea de sus a site-ului. Acolo daca deja aveti cont la noi, selectati AUTENTIFICARE, daca nu selectati INREGISTRARE

Toate datele de identificare sunt confidentiale si respecta legislatia in vigoare.

2.Alege produsele dorite

Folosind bara de meniu, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un categoria care se potriveste dorintelor dvs. actionati astfel:

a. apasati pe butonul Categoriei preferate; b. alegeti produsul dorit ; c. alegeti marimea corespunzatoare; d. *configurati produsul dorit; e. alegeti cantitatea dorita; f. click pe butonul Adauga in cos.

* Anumite produse pot fi configurabile ( Culoarea inscriptionarii, tipul de embleme etc )

3. Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos aveti posibilitatea:

a. sa revedeti lista produselor; b. sa actualizati cantitatea; c. sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.; d. sa aplicati un *Cod promotional

* Codurile promotionale ( valoare transport 0, procentaj redus, bonificatie etc)

Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin din bara de meniu , categoria PRODUSE. Dupa ce ati ales produsele si doriti sa finalizati comanda, apasati CONTINUA CU FINALIZAREA.

4. Detalii de livrare

Completati detaliile privind livrarea comenzii, cu toate datele in totalitate, selectati metoda de plata.

Dureaza maxim 1-2 minute.

Se procedeaza astfel: a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul Plaseaza Comanda. b. Daca sunteti deja client, in prima partea a paginii, apare textul „Client existent, click aici„, dupa click introduceti e-mail-ul si parola in boxul aparut si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati butonul.

Cos de cumparaturi
Autentificare