Despre noi

Bine ati venit la Magazin 112, liderul in productia si distributia de echipamente de lucru de inalta calitate. Cu o traditie solida in domeniul nostru, suntem mandri sa furnizam solutii inovatoare incepand din anul 1994.

Initial, am concentrat eforturile noastre pe dezvoltarea de echipamente de ultima generatie, menite sa indeplineasca cele mai exigente cerinte ale distribuitorilor nostri. In anul 2012, am decis sa ne extindem sfera de actiune, aducand produsele noastre direct la utilizatorii finali. Acest pas important ne-a permis sa ne conectam mai profund cu clientii nostri si sa intelegem nevoile lor intr-un mod mai personalizat.

Suntem mandri sa fim furnizorul preferat de tricouri si echipamente specializate pentru institutii precum SMURD, Ambulanta, Jandarmeria, Politia, Pompierii, IGSU, MAI, DSU si Protectia Civila. Colaboram strans cu aceste institutii vitale, oferindu-le echipamentele necesare pentru a-si desfasura activitatile in cele mai eficiente si sigure conditii.

Echipa noastra dedicata de profesionisti pasionati lucreaza neincetat pentru a dezvolta produse inovatoare si functionale, adaptate nevoilor specifice ale fiecarei institutii. Fie ca este vorba de pompieri voluntari sau pompieri privati, ne asiguram ca fiecare piesa de echipament este proiectata cu grija si atentie la detalii, garantand astfel siguranta si performanta maxima.

La Magazin 112, ne angajam sa oferim calitate superioara, durabilitate si satisfactia clientilor nostri. Echipamentele noastre sunt create cu scopul de a face fata provocarilor din teren si de a sprijini eroii nostri din prima linie. Suntem in continua evolutie, cautand mereu noi modalitati de a aduce inovatii semnificative in industria noastra.

Va multumim ca ati ales sa aflati mai multe despre Magazin 112. Ne onoreaza sa fim partenerii dumneavoastra de incredere in echipamentele de lucru esentiale. Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati, prin apel sau whatsapp sau chiar rubrica Contact.